20100905

Shoppin' Party!

Morning~

Ah, rakastan juoda jääkaappikylmää Fantaa pienessä darranpoikasessa ja kattella telkkarista turhia ohjelmia! Pitäis vaan saada itteni kuntoon tässä piakkoin, jos ajattelin lähteä viideksi stadiin mun veljen synttärikahville. MUT before that I'll tell ya something~

Olin tosiaan perjantaina Myrren ja Rinan ja neljän niiden kaverin kanssa kattomassa toi Vampires Suck leffassa - ohohohohohoh, se oli hyvä! : D koska a.) vihaan Twilightia ja sen ympärille kehittynyttä ihme fanaattisuutta b.) tossa leffassa otettiin kantaan just niihin asioihin, jotka oikeassakin Twilightissa on musta jo naurettavia ja c.) kaikki ne näyttelijät tossa oli : parempia ja paremman näköisiä kuin niissä oikeissa leffoissa! lol. En muutenkaan pidä nyt tästä ihme vampyyri-buumista... okay, i get it. eka oli Harry Potter ja nyt vampyyrit... mut ei HP-buuminkaan aikana joka ikiseen sarjaan tungettu teiniangstia, rillipäistä ipanaa, jolla on outoja kavereita ja everlasting arpi naamassa. ja muutenkin - Scar Face ftw ! D:



LOLOLOLOL :-----------------------------D

okei... NOMUT oli kuitenkin kivaa nähdä Myrree ja Rinaa ja tavata uusia ihmisiä ! : ))) yay, i made some new friends !

Kävin eilen shoppingu, shoppingu with my mom ja ostin 3 paitaa ja ruskeat piilolinssit (niistä kuvia myöhemmin!) here are the shirts~



( 59,95€) Se näyttää tossa säkkimäiseltä :--DDD taino sitähän se on, mutta voin vakuuttaa, että se on paremman näköinen päällä. ja rakastan muutenkin tota kaula-aukon muunneltavuutta ja sitä, että se on tommonen lörttö. :--)



(25€) Siinä on toinen paita! Sekin on LÖRTTÖdesuyo! Se on perus t-paita, paitsi että sen kaula-aukko on vähän normaalia isompi ja se on __leveä! ajattelin, että voisin ehkä tehdä tohon itse painamalla jonkun kuvan, mut kattoo sitä sitten myöhemmin. : )



(30,00€) Toi paita näyttää tossa lähinnä sukelluspuvulta tai joltain lämpövaatteelta, mut se on oikeasti NIIN mukava päällä! Plus et siinä on kivoja yksityiskohtia niinkuin toi vetoketju ja peukaloreikä hihassa ja samoin hihoissa on sauma, joka menee sivuttain sen hihan poikki. ja Ah toi kaula-aukko ! Mulla tulee niiiiin paljon Fiboja You're Beautifulin Tae Kyungiin että...!

Mentiin eilen myös kavereitten kanssa baariin vähän juhlimaan Mintun sweet eighteen -partyja. and i can tell you, i totally looked like a girl ! : D here's the proof:



mulla on muuten tossa päällä toi viimeinen uusi paita : )) oon vaan vetänyt hihat siitä ylös.
tossa ei nyt näy kunnolla se, kuinka turbot mun silmät 4real oli... 12mm ripset ja ruskeat silmät....



näin... oli muuten tossa yhtenä iltana ihan sairaan makee taivas ! *__* se oli ihan tulipunainen ja aasd otin siitäkin kuvan ja näytän teille, koska se on oikeasti niin pirun makee ! : D Vedän jotkut superkiksit taivaan väristä..... jepajep!



(en ole muokannut tota kuvaa yhtään.)

Muuta asiaa mulla ei taida nyt ollakaan, joten meen tekeemään kahvia ja siivoan mun huoneen... tämä on esim. järkyttävä !! :--D

With Love,
TOKI

2 kommenttia:

  1. HAHAHAH toi leffan traileri oli esim paras :-------------D haluun lataa ton koneelle....

    VastaaPoista
  2. se leffa on itsessääkin ihan sairaan hyvä ! XDDDDDD nauroin ihan erkkinä <:--D jos yksikään twilight olisi ollut noin viihdyttävä, niin kulkisin nyt kaupungilla edward cullen -paita päällä ja twilight -juliste kourassa XD haha

    VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!