20100902

the GazettE - RED preview

Taisin juuri paskantaa housuihini... unohdin, että tää tulee jo näin nopeasti... tuntuu, että siitä on vasta ihan hetki, kun olin siellä Budokanin keikalla. Taino toisaalta tuntuu, että siitä on ikuisuus. Tuntuu, et koko matka olisi ollut vaan jotain tosi hyvää ja pitkää unta..... ;__; haluan sinne takaisin.

ah, muttamuttamutttaaa~ Gazen pojat on kunnon namusetiä :))) kun ne tämmöstä nannaa jakelee pikkutytöille !
I just Love it... Can't wait : D Ah ja noi miehet... . slfjiljufs. herrrrrranisä. XD hot, hotter, THE HOTTEST! ehdottomasti!

From the VERY excited
TOKI

ps. Tää the Crazies on ihan OK leffa..... huom! ihan OK. : D haha.

4 kommenttia:

 1. .......!!!! "This video is no longer available due to a copyright claim by pscompany." Fuck yaaaa YouTube >8(

  mut aa-a-a-aaaa todellakin tuntuu et olis vasta eilen ollu siellä keikalla *----*; rupesin just tos kipeenä olles kuuntelemaan shiveriä nostalgisoimaan esim kaikkea, yhyyy ;-----;

  VastaaPoista
 2. AAAA paska.. pitäää vaihtaa toi :D jos toi yksi video vielä toimisi. jejee ASDD niinpä.. oon kuunellu SHIVERia ihan sairaasti sen matkan jälkeen ;__; semmosena non-stoppina <3 just love it.

  ps. ootko kipeee? DDD8 aw man.... ;_;

  VastaaPoista
 3. emmä enää oo! alkuviikosta esim. kuolin ja kuumehoureilin mut nyt on vaan joku randommmm kröhä~ :D

  .......<3<3<3<3 kuulostaa esim mahtavalta toi *---* oi oi.

  VastaaPoista
 4. niinpääää : DDDD haluisin tonkin sinkun sillai, et kävelen vaan Tsutayaan sisälle ja ostan sen ja saan makeen julisteen mukaan.XDDDD haha. MUTTEIIII ;__; yhyyyyitken.

  aaa, no mut hyvä ! : D ps. myrreltä ja rinalta terveisiä! olin tänään leffassa niiden ja neljän muun tyypin kanssa : )))

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!