20110907

It's hard to run, if u can't even crawl...

Nyt en jaksa tehdä tästä mitään hienoa kuvapainotteista ja viihdyttävää postausta, koska tällä kertaa haluan vaan purkaa ajatuksiani ja tunteitani. Oon tässä jo pitkään miettinyt, että miksi jotkut ihmiset on tärkeämpiä kuin toiset. ja etenkin, että miksi juuri yksi ihminen herättää sussa niinkin vahvan tunteen kuin rakkaus. jotkut biologit perustelee rakastumista esim. feromoneilla ja neurologisilla asioilla, mut voiko se olla vaan niin helppoa ja yksinkertaista? jotenkin en haluais uskoa sitä... Tässä nyt vois heittää kehiin kaikki psykologian tunneteoriat ja muut paskat, mutta en nyt tee niin, koska tän postauksen pointti ei ollut opettaa psykologiaa.

Mun mielestä niinkin vahva tunne kuin rakkaus, niin se on jotenkin maaginen. tai siihen liittyy niin kauniita asioita, et olis todella tylsää kuvitella sen olevan vaan biologisten tekijöiden summa. ja vielä oudompaa on se, kun siitä ei osaa päästää irti. Lähes kaikki on varmaan joskus elämässään nähnyt jonkun suht naurettavan elokuvan, jossa pari eroaa ja vielä vuosien päästä (sattumalta törmätessään kadulla) ne huomaakin edelleen rakastavansa toisiansa, vakkei olekaan nähnyt pitkään aikaan? noh.. aluks lollasin niille. ajattelin, että ei se voi olla mahdollista, että kai siinä nyt vaan kyllästyy ja ihastuu uudelleen. okei näinkin voi käydä, mut omalla kohdallani se ihastuminen kesti muutaman viikon ja siinä samalla olin edelleen rakastunut. Eniten rakkaus täyttääkin tunteen (=emootion) kriteerit alkuvaiheessa, kun kaikki on ihanaa ja kukkasia ja hunajaa ja mansikoita, mut sitten kun se rakkaus laantuu, niin se alkaa menettää tunteenomaista piirettään.

Oon miettinyt omalla kohdallani, että mikä saa mut pitämään kiinni? Tunnen itteni tosi saamattomaksi. Ymmärtäisin, jos seurustelisin tän henkilön kanssa ja saisin vastakaikua tunteilleni joka päivä, mut ei... ehkä mä jossain alitajunnassani yritän vielä pelastaa koko asiaa kaatumasta ja luulen, että jos odotan vielä toiset kaksi vuotta, niin mun odotus palkitaan. Se on vaan todella yksinäistä huomata, kuinka jokainen mun ympärillä löytää ittelleen jonkun, kenen kanssa haluaa yhteisen tulevaisuuden ja kenen kanssa sateinen sunnuntai ei tarkoita vittumaista koiranulkoiluttamista, vaan aikaa, jollon voi käpertyä vilttien alle ja pitää toista kädestä ilman, että kukaan häiritsee. Se saa mut tuntemaan itteni todella epäonnistuneeksi. oon kysynyt niin monta kertaa, että mitä mä tein väärin? mitä mä koko aika teen väärin? Tiedän, että tässä iässä on typerää alkaa ajattelemaan, että en tuu ikinä löytämään ketään, mut se ajatus ei paljon lohduta sillon, kun oikeasti on niin yksinäinen, että haluaisi vaan huutaa.

Mun tämänhetkistä tunnelmaa ei yhtään auta se, että musiikki vaihtoi genrensä rockista nyyhkyklassikoihin. nojaa... seuraavaks yritän koota itteni esim. lauseella : ei auta itku markkinoilla tai laittamalla musiikin pois ja menemällä tekemään jotain muuta. sitten hymyilen typerästi ja yritän uskotella ittelleni, että ylireagoin ja oon lapsellinen ja että bleachin tuijottaminen parantaa kaikki haavat. teen teetä ja meen istuu sohvalle ja lopulta myönnän (niinkuin usein teen...) että ajattelen taas tätä henkilöä, mutta en voi tehdä asialle mitään. se on vähän niinkuin yrittäis uida ilman raajoja. et pääse eteen etkä taakse, voit vaan olla ja odottaa, että joku ehkä tulee hakee sut pelastuslautalla pois sieltä lillumasta.

Sitä pelastuslauttaa odotellessa....

TOKI


PS. tuli myös tämä biisi mieleen:


14 kommenttia:

 1. Kammottavaa kuinka tää teksti kuvaa hyvin mun tämän hetkistä tunnetta. Kattelen ku kaveriparit kiehnää toisiinsa ja istun yksin koneella surullisena..
  Mut ehkä meki selvitään tästä :)

  VastaaPoista
 2. nuu. :< ei oo ikinä kiva kuulla, että joku ei ole iloinen ja onnellinen, mut oon kuitenkin iloinen siitä, että joku muukin tosiaan tuntee noin... en usko, että ne parit edes ymmärtää onnessaan, että yksinäiselle ihmiselle se on vaan suolaa haavoihin. mut ehkä me tosiaan selvitään! :D heh <3 tsemppiä sulle ! \o/ ps. kiitos kommentista :))))) me happy now.

  VastaaPoista
 3. äläpä yhtään väitä, että jokainen sun ympärillä on löytänyt jonkun, nimimerkillä ei mullakaan ole ketään jonka kanssa käpertyä viltin alle sunnuntai-iltana. sunnuntaisin meikä istuu yksin dataamassa, käy yksin kävelyllä tai lähtee yksin roosteriin, on se vaan ihanaa! ...ehhehee not. ps jos koet itsesi epäonnistuneeksi, ollaan sitä sitten yhdessä! \,,/ :------DDD

  VastaaPoista
 4. haha. :DD tuu muistuttaa mua aina sillon tällön, jooko? jos olisit vielä espoossa niin voitais yhdessä käpertyä viltin alle ja.... juoda. XDDD how about it? trololo. ja joo, on se kivaa. :) yksin on tosi hauskaa. saan väitellä itteni kanssa ja keskustelunaiheet on aina mielenkiintoisia jne jne. ja joo, ollaan vaan yhdessä failures! ps. sulla on sentään ollut sätinää kaikkien ihmetyyppien kanssa >:---D i know! niitä sun musapoikias. hahaha

  VastaaPoista
 5. pyhh eikä oo ollut mitään sätinää minkään musapoikien kanssa, eikä kyllä oikeestaan kenenkään muunkaan kanssa XDD sun pitää joku viikonloppu tulla tambesteriin ni voidaan pitää käperrytään yhdessä viltin alle kera alkoholin -iltamat :---DD vaikka tuun tietty välillä espooseenki, mut siellä on niin monta tyyppiä joita pitäis nähä ni ei aina ehi kaikkee! DD:

  VastaaPoista
 6. XD jooo, ehkä mun pitää tulla tampsalle käväsee tässä joku viikonloppu, kerta noita työnantajiakaan ei ole kauheesti ropissut tänne mun suuntaan. XD lol. voitais kattoo tossa syyskuun loppupuolella tai lokakuun alussa joku viikonloppu, minkä sitten varaat VAAN mulle? ;)) eiks jee? viel kivempi olis jos saisin sulta kyydin autolla,mut sitä ei taida tapahtua? haha. kallista on nimittäin matkaaminen ilman opiskelijakorttia. ;_; yhyy.

  VastaaPoista
 7. tulisin perjantai-illalla junalla espooseen, ottaisin auton ja ajettais tänne, sunnuntaina kyyditsisin sut espooseen ja ottaisin junan takasin tampereelle..? :DDD hehhehee no way! ei mulla sitä aikaa ja rahaa ihan mihin vaan oo XDDD ps fiksua keskustella sun blogin kommenteissa ? noo, ei taida olla eka kerta :----D

  VastaaPoista
 8. joo ja en edes voi lähteä sunnuntaiks minnekään :D on jo ohjelmaa..... hehhhe. ja heiii mäkö sitten joudun maksaa koko 70€ ihan ite? :--D joooooo~ ei mullakaan semmosia rahoja ole. XD ainakaan jos en nyt töitä saa... lol ps. on tämä järkevää. omahan on blogini! joten saadaan spämmää ihan rauhassa \o

  VastaaPoista
 9. äläs nyt oo tuommonen! kaikista halvin juna maksaa kakskymppiä, eli tänne pääsee 30e halvemmalla ku luuletkaan! plus bussit on junia halvempia. plus että opiskelijakortti on syyskuun loppuun voimassa =) plus että ei mullakaan sellasia rahoja ole =))

  VastaaPoista
 10. jos tosta kommentista vois 'tykätä' niin tekisin sen. :D okei. ehkä tuun joskus sitten bussilla :---D syyskuun loppuun asti? onko? lol. pitäis sitte ehtiä käydä siellä sitä ennen! jee. \o/

  VastaaPoista
 11. luin tän ja tuli itelleni jotenki. ihme olo. ymmärrän sua täysin. koska itekki viel vajaa puol vuotta sitten mulla oli ihan sama tilanne, sama fiilis. toivoin salaa et saisin takaisin kaiken ensirakkauteni kanssa(niin ei kuitenkaan käynyt). aattelin just et epäonnistuin jotenki ite kaikes ku se toinen ei mua halunu ja nii. sit katoin vaa vierest ku kaikki muut sai jonku. nyt vihoinki itekki löysin yli vuoden sinkkuuden jälkeen itselleni uuden rakkauden ja en vois olla onnellisempi c: eli odota vaan, uskon että sinäkin vielä löydät toisen♥(:

  VastaaPoista
 12. ;_; voiei.... onneks oot nyt onnellinen! :))) ♥ ja onneksi olkoon, täytyy vielä sanoa. :D heh. ihana kuulla tämmöisiä happy ending -juttujakin. ja voin sanoa, että omat asiani on jo aika lailla paremmassa jamassa, ainakin tältä osin.. heh. tai sanotaan, että pitkä odotus tuotti vihdoin tulosta, ja aurinko alkoi paistaa risukasaankin. ja tällä hetkellä oon ainakin onnellinen tällä elämän saralla. vielä kun saisin elämälleni oikean suunnan ja työpaikan niin voisin huutaa hallelujaa. mutta kiitos paljon kommentista ja on kuitenkin kiva huomata, ettei ole yksin tämmösissä asioissa ja oon niin otettu kaikesta siitä empatiasta, mitä oon saanut tätä tekstiä kohtaan. ;_; kukaan ei oo tullut haukkumaan tai sanomaan ikäviä asioita, mistä oon tosi kiitollinen. :)) ihania ihmisiä maailma pullollaan ♥ hehe kiitos paljon! (n__n)

  VastaaPoista
 13. en laiskana jaksanut lukea noita sun aikaisemmin saaneita palautteita mut hyvä kuulla et just sua ei haukuttu (ite sain siitä kyllä silloin osani lukijoilta kun ikävöin entiseni perään). ja hyvä kuulla että sulla on tältä saralta alkanu menemään paremmin c:♥ ja tärkeintä on just et oot onnellinen n_n ja hei onnea vielä tuohon työhakuun, mäki pitkien taistelujen kautta sain itelleni työpaikan eli uskon että sinäkin vielä semmoisen nappaat c:

  kaikkea hyvää sulle, oikeesti♥vaikutat ihanalta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä c:♥

  VastaaPoista
 14. ;_; jooo! kyllä tässä varmaan joskus se työpaikkakin rapsahtaa! täytyy jatkaa etsiskelyä :D taistelen tieni voittoon! hahha. XD aika mahtipontista. mut kiitos tosi paljon! vaikutat itekin todella mukavalta tyypiltä :)))) <3

  en ymmärrä sellaisia ihmisiä, joiden jokapäiväinen asia on haukkua muita ja puhua toisten selän takana. :< mitä ne ihmiset saa sillä? oman olonsa paremmaksi? jes. on paljon mukavampaa olla mukava ja kertoa ihmisille kivoja asioita. :D heh.

  mutta kiitän vielä ja onnea sullekin kaikkeen mahdolliseen! ♥♥

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!