20110910

[2011.9.10. - 00.04]
o everybody! Ajattelin tehdä tällaisen pikapäivityksen, koska tajusin just tänään, että täällä ei ole yhtäkään kuvaa mun uusista hiuksista. mikä menetys. seriously not. Huomenna mennään kaverin kanssa myymään Valtterin kirpputorille turhat kamat veke ja oh, voikun saisin siitä vähän rahaa *---* sitten meen faijalle ja nään siskostani. :) ja varmaan me muutamat skumppapullot illalla sitten maistellaan alas. haha. saa nyt nähdä. Ostin tänään tommosen IsaDoran kynsilakan, jonka nimi on 'Graffiti Nails' sen pointti on, että kun sitä laittaa yhden kerroksen kynsiin, niin se halkeilee semmoseks makeeks kuvioksi. ja se oikeasti _toimii. suosittelen todellakin. se kuivuu n. 30 sekunnissa ja on kestävä. tosin se jättää kynteen mattapinnan, joten suosittelen käyttämään pintalakkaa vielä viimeistelyyn. Sillä saa myös makeita leopardikuoseja kynsiin helposti ja nopeasti. :)

esim. (huom! en omista noita kuvia = ei ole mun ottamia!)
Tosta alemmasta kuvasta pääsee netanttila.comin sivuille, josta esim löytää noita lakkoja! itsekin ostin anttilasta. \o 

//Shortly in English: So I'm going to do just a short post, 'cos today i realized that in my blog there is no pic from my new hair? well, now it's already 'not-so-new', but at least i'll show u how it looks like. I also bought a new jumper...! and i also bought that IsaDora's  ''Graffiti Nails'' nail topping. Those pictures above are not mine - i do not own them. but i surely do recommend this product! it's easy, cheap and fast. u can do all kinds of modifications with it for example: my always so beloved, leopard pattern! Now the pictures...// 

if u didn't notice, my hair is white! that's the change. lol. and ofc it has grown a lot!


those glasses are fake! They're from Shibuya.... ~10 e


blogspot raped the quality of these pics... ;_; sorry!Oh and my new fox tail is also peeking under the jumper! yay. (the fox tail i bought from Tokyo, Harajuku). 

Seuraavalla kerralla sitten oon ehkä saanut aikaiseksi jonkinlaisen hairtuton tai jotain muuta kehittävää. kuten ehkä vihdoin voisin kuvata kaikki nippo-ostokset...? lol. olin jo unohtanut. plus että täytyisi vielä väsätä SUMMER SONIC -raportti tonne Groovy-Motioniin.... huhuhuh, mut nyt viikonloppuna en oikein ehdi kyllä.. ;_;  ps. hain muuten töitä Sellon Brothers-liikkeeseen! pitäkää sormet ristissä, että saisin sen paikan! se olis unelma *------* mut tietenkin mun tuurilla en saa sitä. :--D miks saisin jotain helposti, kun on paljon kivempi, että en saa mitään tai että saan ne vaikean kautta? haha. mutta nyt meen nukkumaan, koska huomenna on tosi aikainen herätys ja mulla on jo ollut ongelmia herätä yhdeksältä (*köh* tänään nukuin pommiin..........) ja huomenna se olis sitten joskus kuuden aikaan... auttsssss. väsyttää jo ajatuskin. 

Mutta Adios!

TOKI

ps. ppppst still to come, Men's Knuckle preview! ;) YAY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!