20110803

Day # 1 [Tokyo]

Istun tässä meidän kämpän lattialla ja ryystän kahvia ja syön konbini valmisleipää. omnom. valkoista pullaa ja salaattia, jos nyt tarkkoja ollaan... Eilen lähdettiin aamusta Akihabaraan otakuilee (Akihabara on siis sellainen kaupunginosa, jossa on paljon elektroniikkakauppoja ja helvetisti otakuja ja muita liikkiksiä). Käytiin yhdessä 7-kerrosta omaavassa elektroniikkakeitaassa ja ostin sieltä leopardikuvioiset kuulokkeet iPodiini, koska vanhat alkaa sanomaan itteensä irti. Anttila osti sieltä kertakäyttökameran ja no käytiin me muutenkin ihan huvinvuoksikin kiertelemässä sitä mestaa. Oltiin varmaan koko liikkeen ainoat tytöt... se ehkä kertoo jotain? (jos muutamaa myyjää ei lasketa).

Käytiin Akihabarassa vielä kahvilla ja lähdettiin sitten Shibuyaan tavoitteena saada: Rinalle aika hiuspidennyksiin, ruokaaaaaaa, shoppailua. Käytiin varaamassa Rinalle aika ja lähdettiin syömään yhteen ennalta tuttuun Ramen-mestaan, jossa maksaa 390 jeniä yks ISO annos ramenia. otettiin myös vähän Gyozaa (paistettuja/höyrytettyjä liha-kasvis-nyyttejä, dumplings). Sen jälkeen mentiin vielä kiertelee 109:ä, koska kampaaja-aika oli vasta 19.30. Ehdittiin n. 2:ssa tunnissa kiertää siellä KAKSI ALINTA KERROSTA. think about that... pitää ehkä joku kerta mennä kiertämään ne loput miljoona... heh.

Sitten lähdettiin ettimään HMV:tä, mutta se olikin lopettanut ja sen tilalle oli tullut liike Forever 21. HUIJAUSTAAAAAAAAAAAA~ se oli loistava kauppa.. ;_; HMV:ssä myytiin lehtiä, levyjä ja muuta musiikkiin liittyvää. yhyy. Koska maailma oli meitä vastaan, niin mentiin sitten suosiolla jo kampaajalle ja Rina sai 13 600 jenillä aidoista hiuksista pidennykset, jotka on kiinni leteillä. sika makeet... *---* ja siinä kesti ehkä n. 1½ - 2 h. Istuskeltiin siinä Anttilan ja Tiinan kanssa odottelemassa ja katottiin, kun niitä tehtiin Rinalle. Samalla tajuttiin lehtiä lueskellessa (lue: katsellessa), että Japanissa on __niin vääristyneet kauneusihanteet ja että se jopa vähän surettaa, kuinka epäaitoa ja pinnallista siellä kaikki on. (joku ei ehkä nyt tykkää tosta kommentista, mutta sananvapaus!) Naiset tököttää helvetisti meikkii naamaan (liimatut yläluomet, tekoripset ylös ja alas, circlet..) ja siihen vielä tekokynnet ja tekotissit ja tekohiukset... Ruvettiin miettimään, että onko täällä oikeasti yhtäkään aitoa ihmistä. varsinkaan Shibuyassa. Yhdessä kaupassa esim oli rintaliivit, joilla sai kuppikokoa suurennettua A:sta C:hen. eli kaksi kokoa??? mitä sitten, kun ne ottaa pois jossain intiimissä tilanteessa ja yllätys onkin suuri? huh huh. ja mietittiin just, että ei nähty yhtäkään mustahiuksista Gyarua? Onko se niin suuri häpeä syntyä japanilaiseksi, että ne kaikki haluaa näyttää länsimaalaisilta? Miksei ne vaan voi olla ylpeitä siitä, mitä ne on? nojaa..... Sen vaan sanon, että en olisi halunnut syntyä japanilaiseks. oon ihan tyytyväinen kansalaisuuteeni. Olkaa tekin, jooko?

Ah, kahvi loppui ja nyt pitää mennä laittamaan hiuksia ja valitsee vaatteita, koska päivästä näyttää tulevan kuuma! Lähdetään Harajukuun shoppaamaan eli rahaa tulee menee rutkasti. hehhhh. Ja koska kaikissa tarinoissa on aina opetus, niin tässäkin pitää olla:  Olkaa ylpeitä siitä, mitä ootte, älkää yrittäkö olla jotain muuta, koska sinä olet uniikki ja rakastettu just tollasena! :)) epäaidot ihmiset kyllä tunnistaa, joten älä ole yksi heistä. \o/

Adios, 
TOKI

ps. sori, moralisoin, en laittanut kuvia/videoita, mut mulla oli asiaa.... :DDDd haha. kiitos!

6 kommenttia:

 1. aaaaa mä niin haluisin japaniin :D

  muuten toi "kauneusihannehan" koskee naisia eiks? Miten japsimiehet/pojat pukeutuu jne?

  VastaaPoista
 2. Ah, joo onhan täällä kyllä ihanaa *----* mulla kolmas kerta täällä ja silti löytyy tekemistä ja uusia juttuja :)

  ja joo, kyllä se enimmäkseen mun mielestä naisia koskee, että miehet ei ehkä oo ihan niin tarkkoja (paitsi, että ne tykkää näistä kyseisistä naisista..) niiden ulkonäöstä, mut kyllä ne laitetut miehet on huomattavasti heti enemmän suosiossa, kun naruralit. et kyllä miehetkin täällä laittelee kovasti hiuksiaan ja mahdollisesti kynsiäkin ja saattaa sheivailla karvoja yms. mut ei siinä mitään, kyllä saa näyttääkin hyvältä, esim kyllä munkin silmää miellyttää enemmän laittautuneet (suomessa ns. metroseksuaalit) miehet, kun ne, jotka ei katso peiliin lähtiessään ulos. ja no hostot täällä varsinkin kattelee vaan nättejä ja super-laittautuneita tyttöjä, eikä niinkään semmosia natural beautyja. telkkareissa ei kuitenkaan nää näitä gyaru-tyylisiä naisia, että ne naiset on, ihme ja kumma, kyllä kaikki vähissä meikeissä ja mustissa hiuksissa ja näyttää heti niin paljon paremmalta. toki monet gyarut on TODELLA kauniita ja upeita, mut se, että se on jokapäiväistä rutiinia vuorata naama muovilla ja tehdä ittestä joku toinen kuin oikeasti on... noh, mun mielipiteitä nää vaan on :---D se saa tykätä, kuka haluaa, en sitä sano. onhan ne upeita ilmestyksiä joskus.. ^^'' heh. apua minkä pituinen kommentti... XD lol, sorry. ja kiitos kommentista! :)))) \o

  VastaaPoista
 3. Hei luin just tänään netistä tommosista rintsikoista! :----D ( http://www.stara.fi/2011/08/03/suuremmat-rinnat-hetkessa/ ) Ahhahhaa mun ensimmäinen ajatus oli kans, että mitäs sitten kun makuuhuoneen puolella pitäis alkaa riisuutumaan :DDD

  VastaaPoista
 4. :----D oho, eurooppa keksi myös huijaustissit! täällä oltiin noissa kyllä huimasti edellä.... käytiin eilen alusvaatekaupassa tossa lähellä, niin siellä melkein kaikissa rintaliiveissä oli hirveät toppaukset. semmosen pienen mandariinin verran about. lol. XD huh huh. ps. 27€ ????! :DD lollllllll eiku ostamaan.

  VastaaPoista
 5. Tuo mulle tuliaisiks! :--------DDD

  VastaaPoista
 6. .... XD enkä tuo! sulla noita on jo ihan tarpeeks :---D plus et en kehtaa mennä ostaa semmosia. lol. ps. en löytänyt sitä sytkäriä enää.. ;_; niitä oli viimeks yhdessä 105 jenin kaupassa Harajukulla, mut nyt niitä ei ollut enää siellä, että et varmaan saa sun sytkäriä... yhyyyy.

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!