20101021

the Wild, Wild World

Good Evening~

DODIIN! Nyt sain HYPPYSIINI (toi on nyt tästä lähtien mun lempisana, jonka pyrin toistamaan vähintään kerran jokaisessa päivityksessä !) niitä Tallinnan kuvia, joten tässä näitä nyt sitten on ! : ))

Nää ei sitten ole missän kronologisessa järjestyksessä, eikä kaikilla kuvilla ole syvempää merkitystä, mutta.... :--D please, enjoy!

laivalla on hurjan hauskaa.....


kuten huomaatte.... : ))) Maireaa! \o ja tietenkin pelaamassa korttia!~ kortit on ostettu Japanista, Tokyosta, Kiddy Landista - STITCH! raiburaibu.

ja sitten leikittiin Hunkseja kannella auringon ihanasti paistaessa. lämpötila oli jotain 7C, mutta toi aurinko kyllä lämmitti aika paljon... Oli mukavaa ja ihanan pirteä ilma.

Mr. TOKI:


Mr. ANTTILA/BANAANI:


Mrs. MINTTU:


Sitten pitää varmaan näyttää vähän epäedustavampiakin kuvia.... :-----D

Jep... siellä tuuli kovaa. Niin kovaa, että tämä mies ei tonne mennyt tällä letillä! Minttu oli rohkein ja lähti uhmaamaan tuulta! ;_;


leikin sillä aikaa vaan Hunksia...... \o

Ja koska oltiin syöty _vain todella täyttävä, rasvainen ja epäterveellinen laivan buffet-aamiainen, niin päätettiin, että oli aika mennä Tallinnassa pienen kävelyn jälkeen kaffille! En nyt kuollaksenikaan muista, mikä ton kahvilan nimi oli, mutta jos joku haluaa tietää, niin tulkaa kysymään niin otan selvää! : ) Se oli ihan loistava paikka, halpaa, hyvää ja todella viihtyisää. Vaikka toisinaan siellä soikin vähän liian ranskalainen musiikki.. eli se meni vähän ohi meiän aivokapasiteetin. Minttu&Anttila otti Suklaajuustokakun ja Cafe Lattet ja minä Cafe Latten ja ison, suklaamarengin... ;_; oon heikkona niihin! :-----D myönnän, myönnän...

Nökötys, nökötys.....


oon niin ylpeä tästä kuvasta!!!!!!! haha just love it. : D ja Anttila on kuumis :---))))


Tästäkin olen ylpeä! : D vaikka en edes harrasta valokuvausta, enkä tiedä siitä yhtään mitään, niin on sitä joskus kiva olla tämmönen satunnaiskuvaaja. hehe.

Noita kuvia oli vielä paljon lisää, mutta valitsin Teille ne minusta parhaimmat kuvat tänne näkyville. Sitten kun taas matkustetaan jonnekkin, niin tuun tänne laittelemaan kaikkea mahdollista! : ) mut ei tästä silti siis mikään matkablogi tule, koska meillä on jo semmoinen... (*köhköh* GROOVY-MOTION *köhköh*)

Until next time, Baibaiiii~ o(^-^)o

TOKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!