20100828

the Party was already over for me....

おはよう皆!

Eilen tosiaan oli Taiteiden yö, mut... nojaaa~ olisi voinut jättää menemättä. Oli kyllä kiva nähdä joitain kavereita sillai nopeasti, mut muuten oli aika turha reissu. Next time I'll stay home... Kriiseilin tossa torstaina, että mitä ihmettä laittelen päälle perjantaina, koska sen piti olla jotai, jossa lika ei näy kilometrien päähän ja joka on suht lämmintä, mut tarpeen tullen viileetä...

päädyin näihin vaatteisiin:miten mun jalat näyttää noin pitkiltä?... omg!!! :---D
Tohon heitin tietty vielä nahkatakin päälle, että en siis ihan noin Naked ollut... ()

Mulla on ihan hirveä syyhy kokeilla yhtä hairdota, josta on kuva yhdessä Men's egg HAIRS -lehdessä.. mut en nyt tiedä jaksanko alkaa säätää :--D ehkä sitten kun pitää mennä jonnekkin edustavana ja on aikaa tälläytyä niin voisin kokeilla sitä... laittelen kuvaa siitä kanssa jossain vaiheessa... lähitulevaisuudessa.

PS. kjdhfjh mun sormet on IHAN jäässä ! fuuu~ vihaan meidän taloyhtiötä, kun nää on niin pihejä, ettei ne halua laittaa pattereita kunnolla paahtamaan vaan antaa mielummin ihmisten palella kämpissään... D: lol, sanon minä ! Meen kylpyyn ja lorotan 100000litraa kuumaa vettä niin SIITÄS SAITTE ! my revenge is sweetttt~

nyt meen kuitenkin laittaa ruokaa ja kattoo jotain leffaa (ehkä Sex and the City 1:stä, yeah i know.... XD ) ja sitten alan O.P.I.S.K.E.L.E.M.A.A.N! meinasin typota ton ihan alvariinsa : D bdhfgakfg.

Baibai,
TOKI
♥♥

1 kommentti:

  1. Ps. oli aika hostomainen fiilis noissa kuteissa, varsinkin kun kokeilin tohon vielä puvun takkia niin... XDDDDD oivoi.

    VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!