20100826

Hairdo

Laittelin tossa illalla vähän hiuksia, koska sain suuren inspiksen yhdestä kuvasta! ja sitten aloin miettimään, että olis siistiä, jos olis harmaat hiukset... :--D how cool iz that?


mut sitten... jos vielä aion jossain vaiheessa cossia Rukia, niin harmaat.... ai jai jai ! ;_; joutuisin värjää ne pois ja työ menisi hukkaan D:

mun piti tosiaan tänään piirtää sitä Jung Yong Hwata lisää ja lukea terveystietoa, mutta molemmat jäi ! enkä edes tiedä miksi :D koko päivä oli aikaaaaasd. ;_; ja enää yksi jakso 東京DOGSia jäljellä ! huihui hirvittää. sitten pitää taas keksiä uusi Doramo! : D hyviä sarjoja saa tulla ehdottelee.. n___n/ heh.

Huomenna mennäääään taiteiden yöhön. : D toivottavasti ei sada, koska sitten on kylmä ja kun on kylmä ei oo kivaa ja kun ei oo kivaa niin ... lähden himaan! haeha. ja muutenkin jos on kosteeta niin hiukset meneeeeeeee pilalle ;__;_;_;;_; whatta tragedy!

pitkästä aikaa lakkasin kynnet btw mustaksi ! : D oon ollu aika nude tossa sen japaninmatkan jälkeen, kun siellä oli koko aika jotain blingiä ja hörpötystä kynsissä... Tokyo/Japani tekee ihmeitä ihmisille.....

Nyt meen kattoo Terminator III:sta ja sitten koisimaan~

おやすみなさい!

With Love,
TOKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!