20110707

★ F.F. [Fashion Fixation] ★

Koska edellinen merkintä oli niin vähäpätöinen ja merkityksetön, niin päätin tehdä postauksen siitä, mihin kaikkeen oon nyt rahaani tuhlannut käyttänyt. Istun just iso T-paita päällä tässä koneella ja sen lisäksi, että ulkona on +30 astetta niin tän läppärin tuuletus ei toimi ja tää on aivan älyttömän kuuma! ja kyllä, olen tehnyt kaikkeni, että saisin sen puhdistettua ja on tavaraa täällä alla sillai, että kone saa ilmaa, mut mikään ei toimi. Yritin kerran avata ton pohjan, että saisin sen puhdistettua, niin siinä oli __yksi ruuvi, joka ei lähtenyt irti sitten millään ja luovutin n. 20min kamppailun jälkeen. TOKI 0 - RUUVI 1.

Lähden muuten tosiaan Saksaankin tässä ensi viikolla 14.7. ja tullaan takaisin 21.7. jonka jälkeen on enää 10 päivää lähtöön Tokioon. Aika loppuu __pahasti kesken! ;_; Oon nyt kuitenkin päättänyt olla paahtumatta Tokion mikroon samalla tavalla kun viime vuonna, joten tämän vuoden kesäshoppailut on enimmäkseen mekkoa, shortsia ja viileetä paitaa. Nimittäin siinä vaiheessa, kun ilman lämpötila on +37 ja ilmankosteus varmaan 100000 niin ei tee mieli laittaa päälleen _mitään kuumaa. Esim yritin viime vuonna kantaa mun gyaru-o  -imagea siellä, mut kaikenkaikkiaan se jäi vaan haaveeksi, sillä bindaukset+kaksi paitaa+pitkät farkut+nahkabootsit  = totaalinen kuolema!! Joten nyt oon vahingosta viisastunut ja ostellut kaikenmoista vilposta settii! :) Tän kesän motto onkin: kunhan vaan se on viileä päällä!

Pari niksiä siihen, kuinka pitää ittensä viileämpänä auringon paahteessa:

* JUO PALJON VETTÄ! ihan tosi, se on kaikista tärkein asia, mikä pitää muistaa. En edes halua kertoa, että mitä kaikkea voi seuraa siitä, jos ei juo tarpeeksi. Ja muutenkin, kylmä vesi vilvoittaa ja virkistää! \o

* Käytä vaatteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista esim: puuvilla ja villa. Etenkin valkoinen puuvilla... ♥ Plus että puuvillaa ei yleensä tartte silittää. ;) eli siis vältä tekokuituja!

* no, valkoinen (vaaleat värit) on yleensä viileämpiä, koska musta imee auringon lämpöä itteensä.

* Osta ittelles viuhka. Voin sanoa, että se pelasti mut moneen kertaan viime vuonna Tokiossa!

* Hieman väljemmät ja ohuesta kankaasta valmistetut vaatteet on viileämpiä kuin paksukankaiset ja tyköistuvat kolleegansa.

* Jos aurinkolasit ahdistaa tai hiostaa (kuten mulla) osta hattu! :) Nykyään on niin paljon kivoja hattuja ja varsinkin kaikki lierilliset on hyviä niin silmien kuin auringonpistoksenkin takia. Älä osta kuitenkaan täysin umpinaista hattua, koska päästä katoaa ihmiskehosta suhteessa suurin osa lämpöenergiaa ilmaan. So keep it Cool!

* viileät kengät on myös kaiken A ja O. Jos jostain kohtaa kehoa on kuuma niin yleensä koko kehossa on sitten kuuma. Sama pätee kylmyyden kanssa: vaikka talvella olis lämpöset housut, mutta ei paitaa ollenkaan, niin koko vartalo tuntuu kylmältä lämpösistä housuista huolimatta.

Ja vielä semmonen juttu, että alkoholi ei ole janojuomaa! Sillä alkoholi ottaa soluista nestettä samalla, kun se imeytyy verenkiertoon, eli vaikka joisit kolme bisseä, niin periaatteessa vedentarve kasvaa koko aika. Tästä johtuu yleensä krapulakin, että pienenä vinkkinä tulis juoda yhtä paljon vettä, kun mitä juo alkoholia. (mut ei kukaan niin oikeasti tee, joten kunhan vaan muistaa sillon tällön juoda muutaman desin vettä myös!) ja sama pätee kofeiiniin: se nopeuttaa munuaisten toimintaa, minkä takia vesi kulkeutuu nopeammin elimistön läpi. Sen takia esimerkiksi kahvi tulee nopeasti ''alas''. Mehuissa on paljon sokereita, jotka janottaa, samoin limuissa, että vesi tai makuvedet on kaikista parhaita vaihtoehtoja kesällä! :) Enjoy!

Huh huh, selitinpäs taas paljon. Tätä se teettää, kun on yksin kotona, vaan koira seuranaan ja sekään ei vastaa, vakka kuinka sille yritän selittää kaikkea.... :--(  Mutta nyt kuitenkin ne shoppailut tänne:


//SORRY, I'M TOO LAZY TO WRITE THAT SAME SH*T IN ENGLISH... I'M A POOR BLOGGER. ;_; SORRY SORRY SORRY..... //

//But here is some of the things that I have bought recently. Please Enjoy! //


I got this shirt from my friend, 'cos I liked it. :D 

Shorts from Estonia. Terranova, 15€

Estonia. Terranova, 10€Carlings, 3,95€

H&M, Boyfriend styled shorts that I tuned up a little. 

Spiritstore, 19€

Nelly.com ~12€Lindex, 30€. Very light and soft.  (Cotton)This one I cannot remember... ;_;

Max dress from Estonia. Terranova, 25€.

it has some golden sparkle in it. 

Nemo wanted to take part too. 


Nelly.com, 50€. I just love this one... 

My Stylist. 

a shimmer powder to brighten up your skin. :)

the hat I was talking aboutRalph Lauren, 43€I can tell you, this body lotion doesn't make your skin orange. it just gives a fresh and beautiful glow.
plus, it moisturizes your skin and smells very good.  ~5€ ?

Actually, my Mom bought these, but she couldn't wear them so she gave them to me. 


These are absolutely beautiful, but they are also a total pain... Dinsko, 70€. 


So I think that's about it! Have a nice summer and remember to drink water! and use sun lotion. Skin cancer is not a little thing, when u get it.

Bai Bai, 
TOKI ♥ ♥ ♥ 

5 kommenttia:

 1. NEMO!! ♥ ps ole hyvä paidasta :-----)) ♥

  VastaaPoista
 2. NEMO! :DDd Neppa on aina messissä siellä missä tapahtuu. Mun piti sörkkiä sitä koko aika pois niistä kuvista, koska sen mielestä paras paikka ikinä oli just sen kuvattavan vaatteen päällä... :--D ps. kiitos siiritsirpsulainen! ♥♥♥ käytin sitä jo! ;) jejee artisti maksaa! TROLOLOLOLOLOL

  VastaaPoista
 3. MEKKOJA?!?! wow tää tuli aika shokkina mut hienoja! :::::DD

  VastaaPoista
 4. JOOO, MEKKOJA! :DDDd ajattelin, et ne on viileitä ja helppoja ja kevyitä. :))) en halua paahtua tokiossa niinku viime vuonna. XD hah. vaikka paahdun silti........ lol. mutta kiitos :D \o <3

  VastaaPoista
 5. DreamHost is definitely one of the best website hosting company for any hosting plans you require.

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!