20110601

Yesterday's Songs

Kesän inspiroimana ajattelin nyt vihdoin taas päivitellä vähän blogia! Tiedän, että lupasin sitä sun tätä edellisessä merkinnässä, mut tällä hetkellä se ei oikein innostanut, joten päätin lätkästä vaan yleistä höpinää. Heti ekana ilmoitan, että me ostettiin nyt lentoliput Japaniin! Saatiin _tosi halvalla: 643€. Täytyy vaihtaa konetta Wienissä ja venailla semmonen 4 tuntia, mut tolla hinnalla se on ihan olennaista, enkä valita yhtään – paljon mielummin Wienin kuin Pariisin kautta! sen sanon. Ja asuntokin on jo varattu, että matka alkaa 31.7. ja päättyy 23.8. Helsingin lentokentälle. Kolmas kerta Tokyossa… hehe. JA siellä on vielä samaan aikaan Summer Sonic festarit, jossa esiintyy X Japan ja the GazettE. kolmas kerta olisi se myös Gazen keikalla! *___* ja pakkohan se on päästä, vaikka 2 päivän liput maksaa 27 000 jeniä, eli PALJON!
Shortly in English: Inspired by summer, I decided to update my blog! We bought flight tickets to Tokyo and they were so cheap! approx. 643€. So I’m kinda thrilled that we go to Tokyo again, and this time it will be my third time there. We already have booked an apartment and our journey begins 31.7. and ends 23.8. We also have an opportunity to see X Japan and the GazettE in Summer Sonic 2011 – even though the tickets cost more than I could bear, but (27 000 yen / 2 days) it’s once in a lifetime experience!

ps. lukekaa sitten taas meidän matkablogia osoitteessa: GROOVY-MOTION
ps. read and follow our Tokyo-blog here: GROOVY-MOTION

Oon varma, että kaikki asiasta kiinnostuneet jo tietääkin Gazen uudesta sinkusta? noh, haluan kuitenkin ilmaista mielipiteeni biisistä BREAK ME. mun mielestä se kuulostaa jotenkin 80’s rock tai Hide –tyyliseltä? Kitarasooloineen päivineen. Komppaako kukaan? ei siis sillä, hyvältähän sekin kuulostaa, mut jotenkin se on mun mielestä hyvinkin epägazemainen biisi. Maybe it’s just me…  Tässä kuitenkin linkit VORTEXin mediafire –lataukseen:


in English: I assume everyone who is interested in the GazettE, has already heard about their new single ‘VORTEX’? well, there are links to their mediafire –download. Enjoy!  \o/
Random picture -time!!


I painted this for my Mom :)


'Pip Home' deco and my first strawberries this summer!

omnom I made some Gyoza. <3 

we went to see the new Pirates of the Caribbean and I decided to be a boy! :D LOL

ZOOM !

and well, sometimes I want to be a girl :DD

It was cold outside. purr~ ps. notice my HC-uggs. straight from Australia!


who said I like panther-patterned clothes? :D and fur?

Ajattelin, et olisin tällä kertaa tehnyt jotain hienoa tänne, mutta se taitaa edelleen jäädä uupumaan. pahoittelen! Sitten kun saan kaverini pään vadille, että voin laittaa sen hiukset ja kuvaa siitä tutorialin, niin sitä ennen mitään hienoa ei taida oikein herua :D oon niin hypehype siitä matkasta taas, että en oikein tiedä kuinka päin tässä pitäisi olla! pitää vielä tehdä ja ostaa niin paljon kaikkea. ja nyt lauantaina (4.6.) on mun valmistujaisjuhlat. Musta tuli siis sittenkin ylioppilas! :D heh. AINII samperi.. olin myös ostellut vaatteita, mut nyt on jo niin pimeää, ettei niistä saa kunnollisia kuvia, joten sekin jää seuraavaan kertaan. Lähden ensi maanantaina Viroon, et sieltä tulee varmaan taas mukaan vähän muutakin kuin omat tavarat (tarkoitan siis shoppailua, en varastamista, LOL ). Nyt kuitenkin kiitän ja kuittaan tältä kertaa ja tulkaahan toki patistelee mua formspringiin yms yms näitten päivityksien kanssa, sillä tuppaan olemaan aika laiska ja aikaansaamaton tyyppi..... eh eh. 

In English: I'm very lazy now.... so shortly: Thank you and feel free to comment or kick my ass, 'cos I've been very lazy with updating. I have a graduation party this Saturday and on next Monday I go to Estonia to do some shopping! What else? heh. BaiBai and thank you all! 

XXXX, 
TOKI

6 kommenttia:

 1. I like your first and last outfit, extremly cool!
  Your hair color looks much brighter than usual or it is me?

  VastaaPoista
 2. Oh thank you so much! *__* I also like those outfits the best :D and no, it's not just you, my hair is pretty much brighter now what it used to be, 'cos I've been using this silver shampoo and violet soft color that takes off the yellowness of the hair. :)) I've been thinking that total white hair would be damn awesome....;--D thank you for the comments~ \o/

  VastaaPoista
 3. jumankauta oon sulle kateellinen kun lähet Japaniin ;__; en toki ite haluais sinne ja tonne festareille aaaa.

  VastaaPoista
 4. Heh aw. ;_; oon kyl aika tietoinen siitä, kuinka onnekas oon, kun pääsen sinne jo näinkin monennetta kertaa, kun ottaa huomioon, että jotkut ei mahdollisesti pääse ollenkaan, mikä on tosi harmi, kun se on niin hieno maa ja Tokyo hieno kaupunki. :< ne festarit nyt on vielä kirsikkana kakun päällä, et ihan super xtraa olettaen, että me nyt sitten mennään sinne. ^^'' mut hei thumbs up että itekin pääset joskus sinne! :)))) mikään ei ole mahdotonta ;D (okei on, mut sitä ei nyt mainita tässä mun kannustus puheessani XD heh) hyvää kesäää! \o/ ja kiitos kommentista :)

  VastaaPoista
 5. hahahah mulla tulee itseasiassa break me'stä mieleen enemmänkin hyde ja larenciel....... mitäh. mut tosi epägazea, siinä oon kyllä samaa mieltä!!

  VastaaPoista
 6. XD no, aika lähellä! :DDD miksiköhän tää ei oo taas ilmottanut, että oon saanu tänne uuden kommentin... nojaa. mut joo, se on ihan super epägazemainen biisu. tosi hämmentävä. toivon melkein, ettei ne soittais sitä sit siel summer sonicissa.... ^^'

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!