20101128

PLEDGE

The GazettEn uuden, hienon biisun takia päätin antaa tälle merkinnälle otsikon:pledge. Toisaalta se on myös tähän sopiva, koska lupasin joskus ammoisina aikoina, että teen jonkun Make up tutorialin ja zumzum olen nyt saanut sen tehtyä! Laadusta en voi sanoa yhtään mitään, koska jos nyt totta puhutaan, niin mulla ei ollut kauheasti aikaa, eikä muita rahkeita tehdä siitä hienompaa.....dotdot. Täytyneepi nyt laittaa tähän tuon hienon biisin PV, jotta tässä merkinnässä olisi edes jotain hienoa!

the GazettE - PLEDGE
Noin! Nyt vaan odottelemaan, että se sinkku ilmestyisi kokonaisuudessaan! Ps. olenko ainoa, jonka mielestä Uruhan olkatoppaukset on maagiset? Ne uhmaa painovoimaa ja varsinkin Uruhan muuten niin kapeassa ja sirossa vartalossa ne näyttää super isoilta. Onnea vaan niille, jotka aikoo joskus mahdollisesti cossia tuota lookia! \o


Mut jotta mä pääsisin joskus asiaa, niin nyt aion lätkästä tähän sen ei-niin-hienon tutorialin! Eli multa kyseltiin joskus, että voisinko tehdä tutorialin jostain meikeistä, jotka mulla oli jossain kuvassa (epämääräistä...) ja voinhan minä, vaikka ei niissä oikeastaan mitään ihmeellistä olekaan... hehe.

Eli aluksi tee pohjameikki eli meikkivoiteet, puuterit yms. naamaan ja mahdolliset kulmakarvat. Pari vinkkiä kulmakarvoihin: Älä tee niitä mustalla tai muuten tummalla sävyllä, ellet omista todella tummia hiuksia. varsinkin vaaleahiuksisille ja _todella vaaleasilmäisille ei sovi tummat kulmakarvat.... se on vaan fakta, jota ei pysty ohittaa! Plus kulmakarvat voi tehdä myös ohuella meikkisiveltimellä ja luomivärillä - kestää pitkään ja sillä saa tehtyä pehmeät ja luonnolliset ääriviivat, jos on tarve. HUOM! Jos aiot laittaa linssit, niin laita ne ennen meikkausta!


1.) Levitä valkoista luomiväriä koko yläluomelle aina kulmakarvan alarajaan asti. Ota pieni meikkisivellin (tai vastaava) ja laita valkoista väriä myös silmän sisänurkkaan. Tasoita valkoinen isommalla siveltimellä, jotta väri näyttää luonnolliselta.

2.) Ota sormenpäähän hieman tummanruskeaa mousse-luomiväriä ja levitä se silmäkuopan luiden mukaisesti yläluomelle. Puuterimainen luomivärikin käy, mutta sillä ei saa yhtä vaivattomasti hyvää ja pysyvää tulosta. Valkoinen luomiväri toimii pohjana muille meikeillä ja samalla se estää ihoa rasvoittumasta niin nopeasti ja auttaa muiden luomivärien levittämisessä. (huom! valkoinen luomiväri auttaa meikkiä pysymään pidempään tahriintumatta, eikä esim. mustaa väriä tämän takia tarvitse usein korjailla tai lisäillä) Laita ruskeata moussea tummemmin silmän ulkonurkkaan ja häivytä se lopulta tasaisesti pois yläluomen puolessavälissä.

3.) Ota ohut sivellin ja lisää tummanruskeaa (puuterimaista) luomiväriä silmän ulkonurkan alareunaan aina silmän puoliväliin saakka (huom! ei liian paksusti, jotta tulos olisi luonnollisen näköinen). Laita ruskeaa väriä myös silmän sisänurkkaan ohut viiva silmänurkasta poispäin.

4.) Tee mustalla eyelinerilla rajaus silmän yläluomeen ripsien tyveen. Tee rajauksesta ohuempi silmän sisänurkassa ja paksunna sitä tasaisesti silmän ulkonurkkaan. Tämän jälkeen laita hieman mustaa ripsiväriä molempiin ripsiin, jotta ne sulautuvat mustaan eye lineriin. JOS haluat niin levitä siveltimellä hieman vaaleanruskeaa luomiväriä kulmakarvan sisänurkasta alaspäin nenänvartta sivuten - lisää ns. miesmäistä lookia luomalla nenänvarteen feikkivarjostuksen...

5.) ja 6.) Lisää ohuella siveltimellä mustaa luomiväriä silmän ulompaan alanurkkaan ja samalla tummenna silmän ulkonurkkaa ottamalla mustaa luomiväriä hieman sormenpäähän ja levittämällä sitä tasaisesti tummanruskean mousse-luomivärin päälle, mutta vain hieman, jotta musta eyelinerin ulkoreuna jäisi piiloon, eikä näyttäisi ''töksähtävältä''. Älä laita mustaa kuitenkaan koko yläluomelle - vain nurkkaan.

7.) Tee eyelinerilla vielä silmän sisänurkkaan ''kissamainen'', terävä rajaus ja laita mustaa kajaalia silmän sisänurkasta puoleenväliin silmää. Lisää hieman valkoista luomiväriä, jotta nurkan rajaus terävöityisi ja erottuisi kunnolla. Varmista vielä, että naamalla ei ole mitään luomivärien murusia tai karistumia and you're ready to go!

Tässä vielä kyseinen meikki ja hiukset laitettuina! huom! jos haluat saada huulista isomman näköiset, mutta et käyttää tyttömäisiä huulipunia/-kiillettä, niin laita esim. bepanthenia huuliin ja levitä se ihan semisti huulien rajojen yli (varsinkin ylähuulen). Se saa huulet näyttää terveiltä ja vähän hohtavilta. \o

Mun kone reistailee nyt vallattomasti *huoh* Oltiin eilen tosiaan Ennin ja Tuomaksen kanssa vähän shopppppailemassa! Mukaan itelleni tarttui uudet kuulokkeet, koska vanhoista oli jäljellä enää toinen kuuloke.... Ostin ne Clas Ohlsonilta jotain 7 ernua maksoi... Mahdollisimman halvat halusin! hehe. Ostin kyllä myös uudet housut :

Gina Tricotista ~40€ ! Nää on nyt kultaiset ja Tuomas osti hopeiset, koska joulu tulee ja BLING BLING !!!11 Ennikin sai sieltä sormuksen mukaansa.

ja random kuva Weekdaysta sovituskopeista:

oli ihan huisin hauskaa ja käytiin sitten vähän kasvattamassa mahaa CHICOSissa ja omnom siitäkin olisi joitain kuvia, mut mun kännykän kamera on tosiaan niin pylly, et en edes kehtaa laittaa niitä tänne! Ehkä jollain muulla on siitä sitten parempilaatuisia otoksia....

Ostin muuten myös uudet lakanat. Niiden nimi on Kyoto. ah ne on ihanat ja niissä oli ihana nukkua! :)

Sitten jotain randomia kuvia tästä aikojen saatosta:

kyllä, meidän koulubussi ajoi ojaan.. tai oikeastaan _liukui ojaan viime viikon torstaina... en sitten mennyt ekalle tunnille ! \o

Pitäis varmaan mennä vähän palauttelee pulloja... laskin, että noista saa yhteensä lähes 15€. hehehhehehe. Ai minäkö muka laiska? en toki.

Sitten kuva Nemosta alias Neppa Casanovasta. se näyttää ehkä söpöltä, mutta se on riiviöipana!!!! ja joskus kaikkea muuta kuin ihana ja söpö... but i still love it.

Tuli tossa muuten mieleen, että mun yksi kaveri lähetti tän kuvan mulle sähköpostissa joku aikaa sitten... Gazen live Tokyo domella ... itken. ;_; haluan sinne. sitten se vielä kysyi multa, että olenko tulossa sinne. Joo, olen. meen sinne ilman rahaa, lippua ja seuraa! heheh jepa jee... Toi kuva on otettu luultavasti Koenjin juna-aseman laiturilta.

Sitten taas random kuva koulun joulupuurosta. OMNOM mentiin Siirin kanssa perjanataina syömään sitä innoissamme ja hukutettiin se koko mössö hirveeseen määrään kanelia ja sokeria! saatiin vielä kaksi pipariakin! :--) Oh whatta happy life this is... ps. toi verisössön näköinen asia tossa, oli jotain puolukkasoossia, jota otin siihen ihan vaan nimellisesti...... lol

ja kermana pohjalla kuva sitten vihdoin valmistuneesta kuvisdiplomityöstä!


Haluan vielä muistuttaa, että kuvia saa joissain tapauksissa klikattua isommaksi ja käykäähän esittelemässä toiveita, kysymyksiä, kritiikkiä yms yms yms mun formspringiin! :-)


ありがとう、バイバイ!

TOKI

3 kommenttia:

 1. Ää-ää-ää toi gazemainoskuva ;;------------;; Tahtoo sinne joo.


  Puuroa DDDDD: hyää.

  VastaaPoista
 2. Niinpää!!! ;---; hemmetin Takeshi, kun lähetti ton mulle.... yhyyyy... ei ole reilua! ja Rina ja Myrre lähtee nyt perjantaina nipponiin.. :< oon niiiiiin kade. ;_; kai me mennään taas ensi vuonna? joohan joohan?

  VastaaPoista
 3. ps. PUUROA <3 se on yks paras kouluruoka! XD mut se pitää hukuttaa sokeriin ja kaneliin, että se maistuu joltain :DDD

  VastaaPoista

Ask me anything, or just leave a comment about your opinion. Thank you!